Hva kan Studio Kode hjelpe deg med?

UX Design

UX Design

God ‘User Experience’ design legger grunnlaget for en sømløs kundereise. Websiden skal både være enkel å bruke, og lede brukeren til ønskede handlinger. I verste fall fører dårlig UX design til at besøkende forlater websiden din, før de har fått med seg budskapet.

Vi holder oss oppdatert på ‘best practices’ og benytter oss av velprøvde løsninger som vi vet fungerer.

UI Design

Grafisk design og typografi benyttes til å øke brukervennligheten og skape et estetisk uttrykk. For å sikre at websiden oppfyller sin hensikt, er det avgjørende at balansen mellom visuelle elementer og funksjonalitet blir riktig.

Vi holder oss oppdatert på siste trender innen webdesign, men vi setter alltid brukervennligheten først.

UI Design

Webutvikling

Webutvikling

Ren, semantisk kode er viktig for søkeoptimalisering og enkelt vedlikehold. Studio Kode følger alltid, og er oppdatert på, siste ‘best practices’. Vi har fokus på at all interaksjon skal fungere optimalt, og at sidene laster raskt.

Har du in-house kompetanse, jobber vi gjerne sammen i team.

Drift & Vedlikehold

For at websiden din skal holde seg fri for bugs og være relevant for søkemotorene, er det viktig å kontinuerlig oppdatere og fikse på siden. Drift og vedlikehold kan tilpasses dine behov.

Inngår du en avtale om drift og vedlikehold får du rabatterte timepriser.

Drift & Vedlikehold

Litt om prosessen fra idé til ferdig webside

1Brief

Etter at Studio Kode har mottatt en brief med nettsidens formål og innhold, vil du få en oversikt over tid og kostnad tilknyttet prosjektet.

2Planlegging

I planleggingsfasen kommer man frem til websidens designmessige uttrykk, og hvordan informasjon skal struktureres og presenteres.

3Design

I designfasen utarbeides både UX- og UI-designet. I designarbeidet vektlegges ditt mål for websiden. Når designet er godkjent av deg, kan utvikling av websiden begynne.

4Utvikling

Vi velger de verktøyene, teknologiene og menneskene som er riktig for ditt prosjekt. I denne fasen kan vi rapportere daglig eller ukentlig, alt ettersom hvor involvert du ønsker å være.

5Testing & Launch

I denne fasen tester vi at websiden fungerer optimalt på alle flater, før den endelig publiseres. Studio Kode kan være behjelpelig med webhotell og domene.

6Vedlikehold

En plan for drift og vedlikehold kan settes opp etter dine individuelle behov.

Kontakt Studio Kode

Ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet eller send oss en e-post på hei@studiokode.no. Uansett om du har en begynnende idé eller en konkret plan, ønsker vi å høre fra deg!

Vi tar gjerne en uforpliktende prat for å finne ut hvordan vi kan hjelpe dere.